"Would You Rather Book" Tag!


 Sziasztok! Mivel az előzőre is nagy érdeklődés volt, így itt a következő könyves tag, ami nem más, mint a "Would You Rather Book" Tag. Minden kérdésnél adott kétféle lehetőség, nekünk ezek közül lehet választanunk. Ha ti is kedvet kaptok hozzá, akkor nyugodtan töltsétek ki ti is, vagy osszátok meg velem kommentben véleményeiteket. Az eredeti kihívást itt találtam. Volt néhány kérdés, ahol nehéz volt a választás, ugyanis nagyon végletes lehetőségeket kapunk, de vágjunk is bele!
  • Rather read only a series or stand-alone books?
    Inkább sorozatokat/trilógiákat szeretek olvasni. Talán azért, mert ott több fejlődés, változás, izgalom várható. És érdekes látni ezeket a változásokat a különböző karaktereken.
  • Rather read a book whose main character is male or female?
    Mindkettőnek megvan az érdekessége, de nekem eddig a legtöbb könyv női főszereplős volt (egy-kettőt leszámítva), így a férfi főszereplőset választanám. Nyilván jobban tudok azonosulni velük.
  • Rather shop only at Barnes & Noble (or other actual bookstore) or Amazon?
    Ha választani kell, akkor mindenképpen az internetes vásárlást választom. A könyvesboltnak is megvan a maga varázsa, de kényelmi szempontból (az állandó akciókról nem is beszélve) az internetes vásárlást részesítem előnyben.
  • Rather all books become movies or tv shows?
    Határozottan film... A sorozatoknak nagyon meg kell fogniuk, hogy minden napomból rászánjak egy kis időt. A filmnél pedig 1-2-3 órát mindenki kibír.
  • Rather read 5 pages per day or read 5 books per week?
    Sajnálom, hogy nincs köztes állapot, mert akkor heti 1 könyvet választanám. De, mivel nincs, ezért az 5 könyv/hetet választom. Nagyon durván hangzik, bár nyilván nem kivitelezhetetlen. A napi 5 oldal pedig nagyon kevés.
  • Rather be a professional book reviewer or an author?
    Jelen esetben mindenképpen profi könyv "kritikus" szeretnék lenni. Szeretek értékelni, véleményt megosztani, így mindenképpen ez a megfelelő számomra.
  • Rather only read the same 20 books over and over or get to read a new book every 6 months?
    Ha már az előbb eldöntöttük, hogy heti 5 könyvet olvasunk ki, akkor itt engedek magamnak, és a fél évenkénti egy új könyvet választom. Az újdonságokat nehéz lenne kihagyni. (Mennyire nehéz kérdések ezek?!)
  • Rather be a librarian or own a book store?
    A könyves boltot választom! Több lehetőséget látok benne, és bevételi szempontból mindenképpen ebből tudnék többet profitálni. Több pénz=több könyv! Na jó, nem csak ez az elsődleges szempont. Lehet, hogy valahogy kombinálni kellene a kettőt. Egy bolt, ahol akár kölcsönözhetsz is. Nem tudom, hogy van-e már ilyen, ha nincs akkor mindjárt jogvédetté is teszem ötletem! :D
  • Rather only read your favorite genre or your favorite author?
    Mind a kettő nagyon monotonan hangzik. Egy idő után mindkettő unalmassá válna, de mivel választani kell, így a kedvenc műfajból olvasnék. Többféle lehetőségem is lenne, és sok írótól tudnék olvasni.
  • Rather only read physical books or eBooks?
    Én a kézzel fogható könyveket részesítem előnyben, de egy bizonyos mennyiség után már kivitelezhetetlen lesz a tárolásuk, cipelésük. Erről a későbbiek folyamán tervezek egy bejegyzést is írni, ahol bővebben kifejtem a véleményem.
Üdvözlettel: Uszáma.

0 Megjegyzések