Júliusi Book Haul


 Ismét eltelt egy hónap, így itt a következő hónapzáró könyves összegzés. A minden hónapban megfogadott, " következőkben megpróbálom visszafogni magam", a különböző nagy nyári akciók miatt nem igazán jött be, mint ahogy az ábra is jól mutatja, de már biztatom magam a szeptemberben induló tanulások általi visszaszorításokkal. Az pedig szintén más kérdés, hogy bírom majd tartani magam. Egyébiránt a július utolsó két napját "lecsalom", és a következő hónapra írom a mostani beszerzéseket, elsősorban azért mert már előre elkészítettem a képeket, másodsorban pedig ha azokat a könyveket is idetenném, akkor ember nem bírná végigolvasni a hosszú listát. Kommentben várom a ti beszerzési listátokat is! :)

   
  • Laini Taylor: Füst és csont leánya:
    Már korábban is hallottam a könyvről, de a Líra akciója hozta meg leginkább a kedvem, ami által nagyon kedvező áron jutottam hozzá. A keménykötésű könyv nagyon esztétikus, a történetre pedig a sok jó értékelés után már nagyon kíváncsi vagyok.
    Moly, Értékelés.
  • Laini Taylor: Vér és csillagfény napjai:
    A második részt szintén valami teljesen "röhejes" áron szereztem be az első résszel karöltve. Az viszont, hogy ezt a részt csak puhatáblás formában jelentették meg meglepetésként ért. Egy kicsit furcsán néz ki a két könyv egymás mellett a polcon, még szerencse, hogy nincs harmadik lehetőség (?) az utolsó részre.
    Moly, Értékelés.
  • Marissa Meyer: Cinder:
    Nagyon régóta szerettem volna beszerezni, nagyon felkeltette az érdeklődésem az alaptörténet, így mikor megláttam az Alexandra nagy nyári akciójában csupán 1000 Ft-ért, nem volt kérdés, hogy a kosaramban landol-e. Az első, eredeti borítós kiadásban, mint a képen is látszik, és egyszerűen "szerelmes" lettem ebbe a kinézetbe. Nem tudom, hogy sokaknak mi a bajuk vele, de nekem sokkal jobban tetszik, mint a cipős megoldás.
    Moly, Értékelés.
  

  • Elizabeth Richards: A sötétség városa:
    Szintén Alexandrás nyári akció, nézelődtem, és jó néhány Dream válogatásos könyv volt 1500 Ft, az értékelések, és a fülszöveg alapján ez lett a befutó, bár eddig nem igazán számoltam a beszerzésével, de ezek az akciók már csak ilyenek. :D
    Moly, Értékelés.
  • Niall Leonard: Zúzógép:
    Libris vásárlásom. Régebb óta várakozott már a kívánságlistámon, így mivel le volt értékelve 2000 Ft-ra, kérdés nélkül vittem a kasszához. (Mint később kiderült, pár napra rá 1500 Ft-ért az Alexandránál is kapható lett az akcióban, és egy könyvmolynak minden Ft számítana, ha könyvekről van szó...)
    Moly, Értékelés.
  • Holden Rose: A nyúl akta:
    Húgom vásárlása, az első rész nagyon tetszett neki (mint ahogy nekem is, itt írtam is róla), így saját zsebpénzéből megvette a második részt is. Különösen örülök neki, hiszen eddig nem nagyon érdekelte az olvasás, Holden Rose viszont tudhat valamit. ;)
    Moly, Értékelés.
   

  • Zizou Corder: Lionboy: Charlie és az oroszlánok:
    Szintén Húgom beszerzése, 200 Ft-ért vette, én pedig mivel úgyis mindent olvasok, amit ő is, ezért közös beszerzésként bemutatom ezt is. Bár úgy tudom, hogy a többi részeit nem fordítják magyarra, remélem nem lesz olyan nagy függővége, és önmagában is érdekes lesz.
    Moly, Értékelés.
  • Andy Mulligan: Trash:
    Líra, 200 Ft, érdekes téma. Kell ennél több?! Nekem nem kellett, alig várom, hogy elkezdhessem.
    Moly, Értékelés.
  • Ali Sparkes: Pókpánik; Légybeijedve:
    Tesómnak vettem a sorozat első két részét, darabját 200 Ft-ért. Remélem tetszeni fog neki ez az átváltozós téma, és talán a "bogarakat" is jobban megkedveli majd. :D
    Moly 1, Moly 2, Értékelés.
  

  • Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg:
    Libri 2+1 akcióban szereztem be a három Helikon Zsebkönyvet. Klasszikusokat is ideje volt már beszereznem, ezeket az új "köntösbe" csomagolt műveket, pedig még jobb olvasni. A kis herceggel már végeztem, eléggé meghatározó élmény volt. Arra gondoltam, hogy a három kis könyvből egy bejegyzést írnék ajánlóképpen. A sorozat többi darabját is szeretném idővel beszerezni, hogy egy kicsit művelődjek is a sok szórakoztató irodalom között. :)
    Moly, Értékelés.
  • Lewis Carroll: Alice Csodaországban:
    Moly, Értékelés.
  • Edgar Allan Poe: Az aranybogár:
    Moly. Értékelés.
Üdvözlettel: Uszáma.

1 Megjegyzések

  1. Harmadik lehetőség lehetne az e-könyv Laini Taylor könyveinél :D
    A Cinder pedig nagyon jó *.*
    Jó olvasást hozzájuk :-)

    VálaszTörlés