Őket követem #1 - Youtube kedvenceim


 Arra gondoltam, hogy egy bejegyzéssorozatban bemutatom nektek, hogy kiket is követek az interneten a különböző közösségi oldalakon, természetesen könyves témákhoz kapcsolódóan. Elsőként most a YouTube vloggereket "veszem górcső alá", mindenféle sorrend nélkül mutatom be azokat a személyeket, akiknek rendszeresen követem videós munkásságukat. Összegezve írnék pár sort a csatornákról, majd 1-1 kedvenc videót csatolva, akár ti is feliratkozhattok rájuk. (Amennyiben ti is ajánlanátok nekem a kedvenc booktubereiteket, kommentben nyugodtan megtehetitek.)

 Elsőként a magyarokról ejtenék pár szót. Két olyan személy van, akik nagyon nagy hatással voltak rám a könyves világba való "belépésemre", mégpedig Kevin a Zolvasó és Attila The Bookaholic. Nekem mindenképpen újdonságként számított, hogy videósok között is vannak, akik olvasási élményeiket osztják meg, és miután egyre jobban kezdtek érdekelni a különböző könyvek, nagyon örültem, hogy rajtuk keresztül új történetekkel, könyvekkel is megismerkedhetek. Mai napig nagy figyelemmel követem munkásságukat, míg Attila a dolgok humorosabb oldalát fogja meg, addig Kevin csatornája a minőséget jelenti számomra.

Kevin a Zolvasó

Attila The Bookaholic


A harmadik, magyar csapatot erősítő videós Botond (Botond the Bookastic) nemrégiben kezdte el csatornáját, de már most nagy örömmel kezdtem el követni. Külön plusz pont a rendszeresség, és az összeszedett videók, booktalkok. Így tovább!

Botond the Bookastic

Az összes videós közül a legnagyobb kedvencem (bár tényleg nem szeretnék nagy különbséget tenni közöttük) Jessethereader, akinek mindegyik videóját szeretem, úgyhogy bármelyiket csatolhattam volna. A másik külföldi kedvenc Elisabeth Paige (most jöttem rá, hogy az egyetlen női tag a felsorolásból), a Playlist Book Tag videóit különösen szeretem! :D

Jessethereader

Elisabeth Paige

Üdvözlettel: Uszáma.

2 Megjegyzések

  1. Nekem is ők a kedvenceim <3 bár mindet még nem ismertem teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy fantasztikusak. Imádom a blogodat, fantasztikus amit a szavakkal művelsz. Remélem hamarosan újabb bejegyzés jön.-olvasód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Olvasóm! :)

      Örülök, hogy te is szereted őket, idővel természetesen azért változik ez a lista is, ha szeretnétek, akkor majd jelentkezhetek egy frissített változattal. ;)

      Annak pedig még jobban örülök, hogy ennyire szereted a blogot, és bár az utóbbi időben egy kicsit háttérbe került, igyekezni fogok, hogy rendszeresebben jelentkezzek bejegyzésekkel. :)

      Törlés