12 lépés, hogy megálld könyvvásárlási "kényszered"


 Biztosan ismeritek azt az érzést, amikor egy könyvesboltban álltok, nézelődtök a könyvek között, annak ellenére, hogy otthon halmokban állnak az elolvasásra váró kötetek. Ez egy alapvető probléma a könyvmolyoknál, és bár nehezen látjuk be, de nagyon mélyen mi magunk is tudjuk, hogy ezen a "kényszeren" (nem is biztos, hogy ez rá a jó szó) nagyon nehéz magunkat túltenni. Én most ebben próbálok nektek irányt mutatni.

 Tehát adott a helyzet: ott állunk a könyvesboltban, előttünk több ezer könyv, és ezek közül is temérdek olyan van, amelyiket szívesen haza is vinnénk. Kezünkbe veszünk egy könyvet, nézegetjük, lapozgatjuk, már a polcunkon is elképzeltük, és akkor itt lép életbe a 12 lépéses megoldásom!

 Visszatesszük a könyvet, és 12 lépéssel elhagyjuk a könyvesboltot!

Üdvözlettel: Uszáma.

Remélem sikerült segítséget nyújtanom, így április 1. alkalmával. És bár nem ér fel egy befejezem a blogolást bejegyzéssel, remélem azért egy mosolyt csaltam az arcotokra. :D

6 Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Én is igyekszem betartani, több-kevesebb sikerrel. :/ :D

      Törlés
  2. Szia! Ez nagyon jó ötlet! És totál magamra ismertem. :) Élvezettel olvasom a bejegyzéseidet, csak így tovább, gratulálok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon örülök, hogy tetszett, és köszönöm a kommented.

      Törlés
  3. Működik! Bár a 3. lépéssel olykor problémám adódik, mert visszapillantok, de egyébként tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ismerős! :D Az a fránya harmadik.... :/ :P

      Törlés