James Dashner: Halálparancs | Nyereményjáték


 Tudtátok, hogy melyik könyvsorozat/trilógia volt az, amelynek köszönhetően mélyebben is elkezdtem foglalkozni a könyvekkel? Az egyik az Útvesztő volt, ami mai napig az egyik kedvenc könyvem, és akkor még a többi részről nem is beszéltem. A trilógia befejező része után alig vártam, hogy megjelenjen az előzménytörténet is, így nem is volt kérdés, hogy egyből olvasnom kell. El is érkezett a megjelenés, hamar ki is olvastam, csak aztán történt egy s más, és én nem tudtam megosztani veletek a véleményem, de ami késik, az nem múlik. A felajánlott kötetért nagy köszönet a Cartaphilus Könyvkiadónak!

 A könyv külseje, mint azt az előzőekben már megszokhattuk, abszolút a sorozathoz illő, öröm rájuk nézni a polcon. Ráadásul az egységességet úgy sikerült létrehozni a kötetek között, hogy közben mindegyik, a történethez méltóan egyedi. Ami szintén extrának számíthat, az a könyv végében lévő kiszedhető könyvjelző, amely minden kötethez jár.
Író: James Dashner
Kiadó: Cartaphilus
Oldalszám: 390
Eredeti ár: 3990 Ft
Fülszöveg: (SPOILERES) Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű ragállyal fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált.
Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Miután elmenekültek a New Yorkra lesújtó szökőár pusztítása elől, nap mint nap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű – egy Berg – jelenik meg településük fölött. A Bergről a Kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot.
A túlélőknek ismét menekülniük kell. Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Lehetséges, hogy a titokzatos ellenség célja az egész emberiség kiirtása? Vajon ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból?
 A történet elején egy apró betekintést nyerhetünk azokba a jelenetekbe, mikor is Thomas bekerül az útvesztő liftjébe, ám mielőtt mindenki arra gondolna, hogy a további eseményeket, háttértörténéseket ismerhetjük meg, azokat el kell keserítsem. Ugyanis a nyitó jelenetek után egyből visszaugrunk a múltba, ahol is a napkitörések okozta új világban kényszerül élni Mark, többek között barátnőjével, Trinával, és barátaikkal. Az amúgy sem könnyű helyzetüket a Kitörés vírusa is megnehezíti, így rajtuk keresztül mi, az olvasók is első sorból tapasztalhatjuk meg a vírus terjedésének, "kialakulásának" mértékét. Ezáltal sokkal jobban megértve szerencsétlen, tehetetlen áldozatok helyzetét, és talán fény derülhet arra is, hogy mi az oka a vírus létrejöttének, annak nagy léptékű terjedésének.

 A trilógia lezárása után megannyi kérdést nyitva hagyva az olvasók számára, jogosan érezhettük azt, hogy minél előbb válaszokat szeretnénk kapni a miértekre. Hamarosan meg is érkezett a könyv, és azt is megértem, hogy sokaknak hiányérzetük maradt, hisz nem éppen így képzelték az információk "adagolását". Amellett, hogy nyilván rengeteg kérdésem maradt továbbra is, mégis azt kell, hogy mondjam, nekem nagyon tetszett, hogy a vírus mögé is jobban beláthattunk, és nemcsak a szörnyű Buggyantakra tekintünk az alaptörténetben. Amit viszont kifejezetten sajnálok az az, hogy magában a fülszövegben is említésre kerülnek kulcsfontosságú dolgok a vírus kitörésével kapcsolatban, ami sokkal nagyobb "meglepetésként" szolgált volna, amennyiben a cselekmény során találkoztam volna ezzel a momentummal. (Amennyiben nem olvastad a fülszöveget, de szeretnéd még olvasni a könyvet, akkor nem javaslom, hogy bepótold. A bejegyzésben található véleményem teljesen spoilermentes.)

 A történet felépítése szerintem teljesen jól lett megalkotva, és bár előzménykötetről beszélünk, amihez valamilyen szinten hozzátartozik a kiszámíthatóság a végkifejletre nézve, számomra mégis tartogatott izgalmakat, érdekességeket. A legnagyobb erőssége ennek a résznek a hangulatteremtés, feszültségkeltés. Ezek közül leginkább Mark visszaemlékezéseit, valamint a cselekmény végi történéseket tudnám kiemelni, de nekem összességében is volt annyira izgalmas, hogy rövid időn belül eljutottam a végéig. Talán ez nem is annyira meglepő, tekintve, hogy mennyire sokat jelent nekem ez a sorozat.
 Másrészről azért volt benne egy olyan csavar, amit olvasás közben már megsejtettem, de a végső események tartogatta izgalmak sem maradtak el. Lehet, hogy ez azért van, mert túlságosan is így szerettem volna, hogy legyen, onnan pedig már nem volt nagy tudomány megsejteni. Nagyon nehéz megállni, hogy semmi utalást se tegyek eme momentumokra, de biztosíthatok róla mindenkit, hogy szerintem kivétel nélkül mindenkinek tetszeni fog ez a kis csavar a végén. A lezárás, amikor teljesen összeérnek a szálak szintén katartikus érzéseket váltottak ki belőlem.

 Másokkal ellentétben én még most sem sajnálom, hogy továbbra is maradtak nyitott kérdések, melyekre talán a későbbiekben mind választ kapunk. Ahhoz, hogy egy szép keretet kapjon az egész, szerintem szükség volt eme történet megírására is. Az pedig, hogy teljesen új szereplőkkel, majd' azonos olvasási élményeket sikerült nyújtania, mint a Thomasékkal eltöltött részekben, szerintem fantasztikus. Örülök, hogy megismerhettem Mark és barátai történetét, közülük is leginkább Mark és Alec volt a legkiemelkedőbb számomra.
 Összegezve tehát a sorozat kedvelőinek mindenképp ajánlom a Halálparancs elolvasását. hisz mint a fentiekből kiderült, még bőven tartogat érdekességeket magában az alkotott világ. Azok se búsuljanak, akik az Útvesztő kulisszái mögé szeretnének betekintést nyerni, ugyanis a következőkben számíthatunk James Dashner-től újabb részre is.

Értékelés:
Borító:
Kedvenc karakter(ek): Mark, Alec.


Nyereményjáték

Az értékelés megjelenésével párhuzamosan egy nyereményjátékot is indítok, ahol egy szerencsés olvasómnak lehetősége lesz megnyerni az eddig megjelent kötetek közül az őt leginkább érdeklő részt. A különböző like-olós, megosztós játékok helyett sokkal jobban szeretem, ha inkább interaktívabb módon zajlanak ezek a játékok, hisz aki követni szeretne, annak adottak a lehetőségek, kényszerből meg nem sok értelmét látom a dolognak. :)
Tehát, amennyiben részt szeretnél venni a játékban, várom a kommented, melyben megírod nekem, hogy ha éppenséggel téged sorsolnálak ki, akkor melyik kötetet választanád. (Az útvesztő, Tűzpróba, Halálkúra, Halálparancs) Továbbá szívesen fogadom véleményeteket akár könyvekkel, akár a bloggal, vagy más titeket is érdeklő témákban. FONTOS továbbá, hogy mindenképpen írd meg nekem az e-mail címedet is, melyben értesíteni tudlak a sorsolás után. A játék május 14-ig tart. Mindenkinek sok szerencsét! :)

Üdvözlettel: Uszáma.

117 Megjegyzések

 1. Bár FB-n is írtam, de akkor itt is :)
  Az Útvesztő vagy a Halálparancs :)
  E-mail: hosszu.ivett1996@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. Szia. Az Útvesztőt választanám :) Szívesen olvasnék Book Taget. :) Email:klili1201@freemail.hu

  VálaszTörlés
 3. Nagyon egyedül érzi magát az Útvesztő a polcomon, szóval nagyon örülnék a Tűzpróbának! :))
  e-mail: gitkusz97@citromail.hu

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Én a Halálparancsnak örülnék a legjobban, mert a többit már olvastam. :D
  Köszi a lehetőséget! (kdorina99@gmail.com)

  VálaszTörlés
 5. Halihó! Hát, mivel nekem egyik kötet sincs még meg, én az Útvesztőt választanám annak ellenére, hogy filmben már láttam az első két kötetet. Köszönöm a lehetőséget! ^^

  email: androsan25@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Könyvben még nem volt szerencsém olvasni, így mindenképp az első résznek örülnék a legjobban (ehhez a ponthoz akkor a mail cím: lynthiss@gmail.com). :)
  A blogodhoz pedig annyit fűznék hozzá: Csak így tovább! Ahogy bővül, úgy lesz egyre jobb és jobb! Továbbra is visszatérő olvasód maradok. :D

  VálaszTörlés
 8. Szia! Először is köszönöm a lehetőséget! :) másodszor én Az útvesztőt szeretném megnyerni :)
  Mail címem: dorka.csordas@gmail.com

  VálaszTörlés
 9. Szia!

  Én az első részt, Az útvesztőt szeretném megnyerni, mert akármilyen hihetetlen, még nem olvastam a sorozatot.
  Cím: floramarta@gmail.com

  Köszi a lehetőséget :)

  VálaszTörlés
 10. Szia!
  Én az Útvesztőt választanám, mert sokat hallottam már róla de eddig még nem sikerült elolvasnom. ^^
  E-mail címem: henriettadalma1995@gmail.com
  Örülnék egy olyan bejegyzésnek, amely horror könyvekről szól, pl. A te kedvenc horror könyveid, amelyeket eddig olvastál.
  Üdv: Heni :-)

  VálaszTörlés
 11. Szia!

  Én a Halálparancsot szeretném megnyerni.
  Cím: vivike2003.02.16@gmail.com

  VálaszTörlés
 12. Szia!

  Én most olvasom az első részt, így ha nyernék a 2. kötetet, tehát a Tűzpróbát választanám.

  e-mail: ikrisz95@gmail.com

  Köszi a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 13. Szia! A Halálparancsra pályázom! :) Köszönöm a lehetőséget:)
  E-MAIL: fancsuu98@gmail.com

  VálaszTörlés
 14. Szia!
  A Halálparancs kivételével már mindegyiket olvastam, viszont a Halálkúra még nincs meg a polcomon, így ha én nyernék, a Halálkúrát szeretném megkapni! :)
  Köszi a lehetőséget!

  e-mail: tadrika1996@freemail.hu

  VálaszTörlés
 15. Mivel angolul már teljes a trilógiám, így ha nyernék elkezdeném magyarul is gyűjteni (bankkártyám sírna "örömében", ebben biztos vagyok :D). Az Útvesztő tökéletes kezdő kötet lenne :D
  fruzsi35@gmail.com ;)

  VálaszTörlés
 16. Szia!:)
  Már olvastam az első két részét, a harmadik kötet is tervben van, viszont mindegyiket csak kölcsönkértem. Így szeretném elkezdeni a sorozat gyűjtését az Útvesztővel.:)
  Email címem: fancsee1203@gmail.com

  VálaszTörlés
 17. Szia, az egyik kedvenc trilógiám. Amikor olvastam csakúgy faltam a sorokat. Sajnos a Halálparancsot még nem sikerült elolvasni, így ha én nyernék a Halálparancsot szeretném
  Az email címem: andicica1993@gmail.com
  Üdv: Adri :-)

  VálaszTörlés
 18. Szia!:) Mivel még nem olvastam Dashnertől, az Útvesztőt választanám. Előre is köszönöm
  e-mail: robi110@freemail.hu

  VálaszTörlés
 19. Szia Uszáma:)
  Mivel még nem volt szerencsém elolvasni a sorozatot, az első részt pályáznám meg:)
  E-mail címem:mentoanni@gmail.com

  VálaszTörlés
 20. Szia! Köszönjük a játékot! Eddig én csak az első részt olvastam a trilógiából, szerintem is egy remekül megírt, izgalmas történet, szívesen kézbe venném a többi kötetet is (most hallottam először - tőled, hogy megjelent az előzményük :) ). A Tűzpróbával folytatnám, ha nyernék. Üdv: @psvianne e-mail: ps_via@freemail.hu

  VálaszTörlés
 21. Szia, köszönöm a játékot,volt szerencsém már olvasni ezt a sorozatot, és nagyon tetszett. A Halálparancs eddig elmaradt, így erre a könyvre jelentkeznék :-)
  Email cím: marika19660815@gmail.com

  VálaszTörlés
 22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 23. Szia!
  Én az útvesztőt választanám.
  Elsőnek a filmhez volt szerencsém és nagyon tetszett, így a könyvre is sort kerítettem, illetve később majd a további részeit is biztosan el fogom olvasni.
  A polcomra még nem sikerült beszerezni, így az első részt szeretném elsőnek rajta látni. :)
  Email címem: bettina.szombati@gmail.com

  VálaszTörlés
 24. Szia. Az útvesztőt választanám, mivel még nem volt szerencsém beszerezni és elolvasni.
  E-mail címem: prues9@gmail.com

  VálaszTörlés
 25. Szia!!
  Ha nyernék, én is a Halálparancsot választanám, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
  E-mail: rencsu18@gmail.com

  VálaszTörlés
 26. Szia! :)
  Már rég óta tervezem elkezdeni a sorozatot, de még nem vett rá a lélek a beszerzésre, így ha nyernék vagy Az útvesztő-t vagy az előzménykötetet választanám :)
  Email: lipotdorka@gmail.com

  VálaszTörlés
 27. Én a Halálkúrát szeretném nagyon. Az első részt egy nap alatt bedaráltam a nyaralás alatt, a második egy kicsit több időbe tellett, de mindenképp szeretném elolvasni a folytatást. :)

  Email: v.lalu1996@gmail.com

  VálaszTörlés
 28. Szia!

  Én Az útvesztőt szeretném. :)
  papren1993@gmail.com

  VálaszTörlés
 29. Szia! :) Engem a Halálkúra érdekelne. Köszi a játékot! miskubeata@gmail.com

  VálaszTörlés
 30. Szia!
  Az útvesztőt szeretném megnyerni. Csak a filmet láttam eddig, de nagyon kíváncsi vagyok a kőnyvre is. Sajnos amikor néztem nem voltam éppen olyan lelki állapotban, hogy bele tudjak merülni a filmbe, és a rossz emlék miatt nem is szeretném megnézni még egyszer, de a sztori egyébként tetszett és kívánvcsi vagyok, hogy a könyv milyen élményt nyújtana. :)
  A blogodat nagyon szeretem, szívesen olvasom a bejegyzéseidet. Csak így tovább! :)
  Az emailem: zsofi97.kiralylany@gmail.com
  Szép napot! :)

  VálaszTörlés
 31. Szia,
  Én a Halálkúrát szeretném megnyerni, mert az első részét már olvastam barátnőm által, a második része pedig a polcomon pihen. Sajnos nem tudok hozzáférni, mert nagyban készülődök az érettségire.. azonban amint vége ennek az időszaknak egyből "rászabadulok" a könyves polcomra.
  ***
  A blogodra most bukkantam rá egy blogos csoportban és megtetszett, szóval egy újabb követőd is akadt. Plusz én is ilyen témájú blogot vezetek, csak most az érettségi miatt szüneteltetve van. :(
  ***
  Az email címem pedig arra az esetre ha én lennék az a szerencsés akkor: gerocskittien@gmail.com

  VálaszTörlés
 32. Szia. Én a halálparancsot és az útvesztőt már olvastam. Ha én nyernék akkor az útvesztőt választanám mert azt szerettem még.
  E-mail cím: vgabika98@gmail.com

  VálaszTörlés
 33. Szia :)
  Hát nekem már csak a Halálparancs hiányzik a polcomról :)
  (korostimi@gmail.com)

  VálaszTörlés
 34. Szia. Engem a 3. rész érdekelne.
  judyadry@gmail.com

  VálaszTörlés
 35. Szia! :)

  Filmben már láttam a sorozat első két részét és nagyon tetszett, ezért már régóta tervezem, hogy elolvasom a könyveket is. Éppen ezért az első részt szeretném megnyerni, az Útvesztőt. Nagyon sok jót olvastam és hallottam róla. (zsuzsi_91@yahoo.com)

  Kellemes napot kívánok!

  Üdvözlettel, Zsuzsa

  VálaszTörlés
 36. Szia! :)
  Én a Halálparancsnak nagyon tudnék örülni! Köszi a lehetőséget. :)
  Email: zsanett.gazsi31@gmail.com

  VálaszTörlés
 37. Nagyon köszönöm a lehetőséget:)
  Én az Útvesztőnek örülnék, mivel volt szerencsém már olvasni a sorozatot, de csak a barátnőm jóvoltából, így magam is szeretném megvenni, ebben segít most a nyereményjátékod:)
  e-mail címem, ha esetleg én lennék a szerencsés: barbi2000809@gmail.com

  További szép hétvégét!:)

  Barby

  VálaszTörlés
 38. Szia! Az útvesztő nagyon tetszett, a Tűzpróbát már faltam, a Halálkúrához viszont még nem volt szerencsém, így én annak örülnék a legjobban. Köszönjük a lehetőséget! :)
  Üdv: Böbe (muzsikbozse@gmail.com)

  VálaszTörlés
 39. Szia!
  Én eddig csak a sorozat első két részét olvastam, de nagyon tetszik, így örülnék, hogyha a polcomon láthatnám. :) Ha választhatnék Az útvesztőt kérném. Köszönöm a lehetőséget! :)
  E-mail: konyvmolybori@gmail.com

  VálaszTörlés
 40. Szia!

  Érdekelne a sorozat, de még egyik kötete sincs meg. Az útvesztőt szeretném. Köszi a lehetőséget :)
  E-mail: luthienlovemagic@gmail.com

  Üdv: Zsani

  VálaszTörlés
 41. Szia! Én most olvastam el az útvesztőt, angolul. Nekem nagyon tetszett. A halálparancsot szeretném megnyerni. e-mail: barbara2014@gmail.hu.
  Üdv: Barbi

  VálaszTörlés
 42. Szia!
  Én az első részt,Az útvesztőt szeretném megnyerni, mert sajnos még nem volt alkalmam ezt a sorozatot elolvasni.
  E-mail: pozsonyi.maja@gmail.com
  Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 43. Szia!
  Már nagyon régen tervezem, hogy belekezdek ebbe a könyvsorozatba bár a filmet már láttam de sajnos eddig még nem sikerült olvasnom, pedig rengeteg jót hallottam róla. Az első részt vagyis Az útvesztőt szeretném megnyerni ha nekem kedvez a szerencse.
  címem: wymermia19@gmail.com

  VálaszTörlés
 44. A halálkúrát, mivel az hiányzik a gyűjteményből. :) alohalol.ao@gmail.com

  VálaszTörlés
 45. Ha valamilyen csoda folytán én lennék a szerencsés, a Halálparancsot választanám, mert az még hiányzik a sorból. :)
  Nem mellesleg továbbra is tetszik az oldal, az értékeléseid jól jönnek, kétes helyzetekben és érdekesek is.
  pvivien@citromail.hu

  VálaszTörlés
 46. Szia! Az útvesztőt szeretném, ha nyernék. Igaz olvastam már az összeset, de jol mutatna a polcomon.:) khajni32@gmail.com

  VálaszTörlés
 47. Szia!
  Ha összejönne - tuti nem, de próbálkozom :D -, akkor a Halálparancsot vagy az Útvesztőt nyerném meg. E-mail címem: dorcsibaba29@gmail.com

  VálaszTörlés
 48. Az első rész szeretném, mert valahol el kell kezdeni a sorozatot, és számomra még olvasatlan. Jól mutatna a polcomon!:))
  Email: csviktoria@yahoo.com

  VálaszTörlés
 49. Szia!
  Az útvesztőt látnám a legszívesebben első körben a kezemben. Még nem olvastam, addig pedig nyilván a filmet se nézem meg, úgyhogy azt hiszem, ideje lenne annak a megismerkedésnek.:)
  E-mail: ylt_reka@hotmail.com

  VálaszTörlés
 50. Helló!
  Az útvesztőt szivesen megnyerném! :)

  e-mail: aally.belle@gmail.com

  VálaszTörlés
 51. Szia. :)

  Az útvesztőt szeretném megnyerném, mert csak a Halálparancs van meg nekem. Ez az egyik kedvenc könyvtrilógiám, emiatt kezdtem el sci-fi könyveket olvasni.
  Email : endrediluca@gmail.com

  VálaszTörlés
 52. Szia :)
  Az Útvesztőt választanám. :)
  alexandramida@citromail.hu

  VálaszTörlés
 53. Nekem már csak a harmadik rész, a Halálkúra hiányzik.Ezért azt szeretném megnyerni :)

  szilvia.maksai@gmail.com

  VálaszTörlés
 54. Szia!
  Én a Tűzpróbát szeretném, mivel eddig csak Az Útvesztőt olvastam :)
  E-mail: szabo.brigi.24@gmail.com

  VálaszTörlés
 55. Mivel még nem olvasam az írónőtől semmit, ezért mindenképp az első részt választanám.
  E-mail címem: kovacsmesi92@gmail.com
  Az oldal fantasztikus, továbbra is sok olvasót kívánok.

  VálaszTörlés
 56. Szia! Köszönöm a lehetőséget, és mivel imádom a trilógiát, viszont még a kiegészítő kötetet nem olvastam, így ha sikerülne nyerni, én a Halálparancsot választanám:) E-mail címem: lexdori@citromail.hu a blogodról pedig csak annyit, hogy nagyon szeretem és csak így tovább☺️����

  VálaszTörlés
 57. Szia!:)
  Én legszívesebben Az útvesztőt szeretném megnyerni.
  Email címem: lili.michelcsik@gmail.com
  Köszi a lehetőséget és további sok sikert a blogodhoz, ami nagyon jó!:)

  VálaszTörlés
 58. Szia! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehetek a nyereményjátékodon, még nem olvastam a trilógiát, de nagyon szeretném egyszer elkezdeni. Ha sikerülne nyernem én az első részt választanám Az útvesztőt.
  E-mail címem: holi1975@citromail.hu

  VálaszTörlés
 59. Halálkúrát választom! :)

  E-mail címem: erenyidorottya@gmail.com

  VálaszTörlés
 60. A Halálparancs hiányzik csak, ezért arra vágyom! :) Köszi ezt a szuper lehetőséget!
  tothjoanna@gmail.com

  VálaszTörlés
 61. Nekem a kedvencem a Halálkúra volt ezért azt szeretném megnyerni :D Köszi szépen a játékot.
  kapai.kitty@gmail.com

  VálaszTörlés
 62. Szia!
  A moly.hu által találtam ide hozzád.
  Nagyon tetszenek a tiedhez hasonló könyves blogok,mivel ugyanarról a könyvről több szemszögből is informálódhatok.Ezért is megunhatatlanok ezek a blogok.
  A James Dashner sorozatából,eddig a Tűzparancsot az előzményeket olvastam,így adja magát,hogy a "folytatást" azaz Az útvesztőt szeretném,ha nyernék.
  E-mail:katalin.szell@freemail.hu

  VálaszTörlés
 63. Szia,
  üdítő, hogy végre egyre több fiú is akad a könyves blogok kategóriájában, nem mintha gondom lenne a lányokkal, csak ilyenkor mindig kíváncsi leszek, hogy egy alapvetően egy nem által uralt témával mit tud kezdeni a "másik csapat". Az egyszer már biztos, hogy sokat, hosszú értékelést írtál, nem csak odahánytad a sorokat, hanem látszik, hogy nemcsak az olvasást élvezed, hanem a kritikai olvasást és az értékelés írását is. Csak így tovább! :)
  Mivel eddig még csak a filmeket láttam, az alapján pedig az első rész nagyon megfogott, kíváncsi lennék az első részre. Sosem lehet tudni, ha elkezdem, lehet, hogy már az első kötet befejezése előtt a boltban kötök ki a többi részért. :)
  E-mail címem: st.petra91@gmail.com

  VálaszTörlés
 64. Nagyon szeretném az Útvesztőt, mert még nem olvastam a sorozatot :( email cimem lila69@gmail.hu

  VálaszTörlés
 65. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 66. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 67. Az Útvesztőt szeretném :) már egy ideje kívánságlistásom :) ( mandity.sziszi@gmail.com)

  VálaszTörlés
 68. A Halálkúrát szeretném. Köszi a lehetőséget! :)
  E-amil címem: ashleyfan@indamail.hu

  VálaszTörlés
 69. Szia :)
  A Tűzparancsot választanám, hogy végre tudjam folytatni a sorozatot :)
  Köszi a lehetőséget :)
  Email: zsebiboszi@gmail.com

  VálaszTörlés
 70. Szia! Én az Útvesztőt választanám, ha véletlenül kisorsolódnék :)
  v.orsi15 kukac gmail.com

  VálaszTörlés
 71. Szia!
  Én Az útvesztőt választanám, ha kegyes lenne hozzám Fortuna.:)
  email. konyvfikusz@gmail.com

  VálaszTörlés
 72. Szia!
  Én Az útvesztőt választanám, ha véletlenül nyernék :-)
  Email: rita960327@gmail.com

  VálaszTörlés
 73. Ha nyernék akkor az Útvesztőt szeretném. Ez a könyv a "láttam a filmelőzetesét és el akarom olvasni" kategóriába tartozik. Persze, ha lesz elég időm jöhet a film is :)
  email: gulyasneelekeseva@gmail.com

  VálaszTörlés
 74. Szia! :)
  Ha nyernék az Útvesztőt választanám :) Még nem olvastam a sorozatot, de nagyon szemezek vele, mivel a film trailere felkeltette az érdeklődésemet :)
  e-mail címem: bodirencsi@gmail.com

  VálaszTörlés
 75. Szia. Én az Útvesztőnek örülnék nagyon, láttam a filmet és nagyon tetszett, szívesen megismerkednék a könyvvel is. :D
  e-mail: gila.tibi2@gmail.com

  VálaszTörlés
 76. Halálkúra :)

  t.magyari1205@gmail.com

  VálaszTörlés
 77. Halálkúra :)
  email: stranckiadam@gmail.com

  VálaszTörlés
 78. Az Útvesztőt választanám, ha én lennék az a bizonyos szerencsés. :) Könyvtárból már elolvastam, de tetszett, úgyhogy nem esne rosszul, ha láthatnám a polcomon is. :)
  E-mail: oroszi.a91@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 79. Az Útvesztőt választanám. :)
  posifanni13@gmail.com

  VálaszTörlés
 80. A halálparancs kivételével felfaltam az összeset, tehát azt választanám. :D Köszi a lehetőséget! dovorava"kukac"freestart"pont"hu

  VálaszTörlés
 81. Halálparancsot szeretném... <3
  g.ptra@freemail.hu

  VálaszTörlés
 82. Szia!:)
  Először is köszönjük szépen a nyereményjátékot! :) Külön öröm számomra, hogy nem kell megosztani, mivel nem szokásom ezzel idegesíteni a facebook ismerőseimet, a lájk szerintem alap dolog, az megy is.^^
  Én a Halálparancsot választanám, mivel az első két könyvet már olvastam, a harmadik pedig megvan nekem.:)
  E-mail címem: szelesdorottyaloretta@gmail.com
  További sok sikert a blogodhoz!^^

  VálaszTörlés
 83. Szia! Mivel sajnos egyik regény sincs meg nekem, de jó ideje már nagyon szeretném őket, így Az útvesztő-t választanám. :)
  E-mail: antonidia@citromail.hu

  VálaszTörlés
 84. Szia! Mivel sajnos egyik regény sincs meg nekem, de jó ideje már nagyon szeretném őket, így Az útvesztő-t választanám. :)
  E-mail: antonidia@citromail.hu

  VálaszTörlés
 85. Takács Viktória2016. április 19. 20:53

  Én az Útvesztőt választanám. :) Sajnos eddig még nem volt szerencsém olvasni a sorozatot, ezért mindenképpen az első résznek örülnék a legjobban.

  E-mail címem: takacs.vixi@gmail.com

  Nagyon szuper nyereményjáték! Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 86. Tűzpróba, Tűzpróba, Tűzpróba! ♥ Az Útvesztőt kb. 2 nap alatt végeztem ki, ami nálam rekord, mert sajnos nem sok időm van olvasni. De James Dashner... még a fürdőkádban ülve is olvastam. :D Szóval szívesen a kezembe venném a Tűzpróbát is, és van egy olyan érzésem, hogy nem csalódnék benne. :) Köszi a lehetőséget!
  Email: pastihajni97@gmail.com

  VálaszTörlés
 87. Köszönöm szépen a játékot! Nem nehéz a választás, a Halálparancsot szeretném, a többi kötet már a polcomon csücsül :)
  Nagyon szimpatikus a hozzáállásod a lájkolós játékokkal kapcsolatban, ezt szerintem minden olvasód nevében megköszönhetem. Ettől függetlenül természetesen már réges-régen ment a like :))
  Az email címem: andika.bedocs@gmail.com

  VálaszTörlés
 88. Útvesztő :) Már filmben láttam és nagyon tettszett, de tapasztalataim szerint a könyvek mindig sokkal jobba a filmnél, szóval szeretném majd elolvasni is. :)
  semillalightwood@gmail.com

  VálaszTörlés
 89. Útvesztő :) Már filmben láttam és nagyon tettszett, de tapasztalataim szerint a könyvek mindig sokkal jobba a filmnél, szóval szeretném majd elolvasni is. :)
  semillalightwood@gmail.com

  VálaszTörlés
 90. Szia ^^
  Szívesen olvasnék még több sikerkönyv értékeléséről :) Sok-sok fantasyról, krimiről :)

  A választott könyv a Halálkúra és a mail:hannahvagyok@gmail.com

  Köszönöm :3

  VálaszTörlés
 91. Szia :)
  Én a Tűzpróbát választanám, mert az első részt olvastam már és nagyon érdekel a folytatás! :)
  e-mail: gitta1311@gmail.com
  Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 92. Szia! Az Útvesztőt szeretném! sutisnene2007@gmail.com

  VálaszTörlés
 93. Szia!
  Én a Halálparancsnak örülnék, mert a másik három kötet már megvan, mindet olvastam is, és nagyon tetszettek, de ez még valahogy kimaradt.
  Az e-mailcímem: emailamitmindenhovamegadok@gmail.com (igen, ez tényleg létező e-mail cím :))

  VálaszTörlés
 94. Ha eppenseggel engem sorsolnal ki, az en valasztottam Az Utveszto lenne. Mindet olvastam, de csak a Halalparancs van meg.
  E-mail: sz.nikolett12@gmail.com
  Koszonom a lehetoseget! ;)

  VálaszTörlés
 95. Szia!
  Én a Halálparancs-ot olvasnám legszívesebben, mert azt még nem olvastam és nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
  Emailem: bohataj@gmail.com

  VálaszTörlés
 96. Szia!
  Bár még nem olvastam egyiket sem, nagyon sok jót hallok a sorozatról, ezért Az útvesztőt választanám.
  E-mail címem: boosumail@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 97. Szia! A Halálparancsot választanám. vajdakitti1999@gmail.com

  VálaszTörlés
 98. Szia! :)
  Az Útvesztőt választanám!
  E-mail: robimano96@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 99. Szia!!:)
  Én az Útvesztőt választanám, mivel ez a könyvsorozat már nagyon-nagyon régóta érdekel, és sajnos nem tudtam még beszerezni a legelső részt, szóval nagyon örülnék ennek a nyereménynek.:D
  E-mail címem:vassfruzsi99@gmail.com
  Köszönöm a lehetőséget!!:)

  VálaszTörlés
 100. Az útvesztőt választanám,mivel még nem olvastam a sorozatot. :)
  tamcsu99@gmail.com

  VálaszTörlés
 101. A Halálparancsot választanám mert már csak Ő hiányzik a polcomról. :)
  e-mail címem: kattyeszjoghurt@gmail.com

  VálaszTörlés
 102. A halálparancsot választanám :) email: renatakapolnasi@gmail.com

  VálaszTörlés
 103. Szia! A sorozatból az útvesztőt választanám.
  szuzij99@gmail.com

  VálaszTörlés
 104. Szia! Én az Útvesztőt választanám. :)
  emmavagyokhello@gmail.com

  VálaszTörlés
 105. Szia! Én az Útvesztőt választanám. :)
  emmavagyokhello@gmail.com

  VálaszTörlés
 106. Halálparancs <3 eddig ezt még nem sikerült elolvasnom :(
  szandra.szabina9@gmail.com

  VálaszTörlés
 107. Szia! A Tűzpróbát választanám. :)
  E-mail: dadel1999@gmail.com

  VálaszTörlés
 108. Szia! Én a Halálparancsot szeretném :)
  E-mail: igerthannaa@gmail.com

  VálaszTörlés
 109. Szia!
  Én a Halálkúrát szeretném! Az első két könyvet imádtam, és már nagyon kíváncsi vagyok a trilógia befejezésére! :D

  E-mail:misike765@gmail.com

  VálaszTörlés
 110. Szia! Én Az útvesztőt szeretném megnyerni! Email: ameliaboulyn@gmail.com

  VálaszTörlés
 111. Hello! Szeretnem a Tuzprobat! Koszi.
  amcimka@gmail.com

  VálaszTörlés
 112. Szia! Az útvesztőt szeretném megnyerni. Köszi!
  Email:luca0901@gmail.com

  VálaszTörlés
 113. Hello!:) Tetszett az értékelésed! Az útvesztőt szeretném megnyerni!^^ Köszi!:)
  Email: cchloe863@gmail.com

  VálaszTörlés
 114. Az útvesztő
  a film óta szeretném elolvasni.

  mail: naomi.snake1@gmail.com

  VálaszTörlés
 115. Az útvesztőt szeretném.


  mail: elhaym.silverberg@gmail.com

  VálaszTörlés
 116. Szia! :) Tetszik nagyon a blogod,körül is néztem kicsit,sok hasznos dolgot találtam könyvekkel kapcsolatban,amikkel már régóta szemezek. Ha esetleg nyernék ,Az útvesztőnek, vagy a Tűzpróbának örülnék a legjobban. Cím: sffanni@freemail.hu

  VálaszTörlés