Nyereményjáték: Cleadur - Dobszó a ködben


 Sziasztok! A mai nappal elindítom az oldal első nyereményjátékát, ahol a játék végén egy szerencsés egy A. M. Aranth: Cleadur - Dobszó a ködben című könyvvel lesz gazdagabb. Ígérem nem lesz nehéz dolgotok mindössze két mezőt kötelező kitölteni, a többi csak ráadás, hogy minél nagyobb esélyetek legyen a nyerésre. Ehhez a Rafflecopter "sorsoló" segítségét veszem igénybe. A következőkben érdemes elolvasni, hogy pontosan mit, és hogyan töltsetek ki ahhoz, hogy biztosan esélyetek legyen a nyereményre.

 Ha még nem használtad a Rafflecoptert, akkor az első lépés, hogy bejelentkezel. Erre kétféle lehetőség adott: facebook által, valamint, név és e-mail cím megadásával. Ha ez megtörtént, akkor láthatod, hogy milyen feladatokat kell "megoldanod". Ezek közül, hogy azok se legyenek hátrányba, akik nem rendelkeznek facebook hozzáférhetőséggel, két kötelező mezőt kell kitölteni: az első, egy nagyon egyszerű kérdésre válaszolni (amire ide kattintva meg is tudhatod a választ), a másik pedig, hogy kommentelj bármelyik bejegyzésem, értékelésem alá. (Az utóbbi teljesítésével egyébként kétszer is bekerül a nevetek a képzeletbeli kalapba.) Ez a komment bármiről szólhat. Ha éppen egy könyv értékeléséhez kommentelsz, akkor leírhatod véleményed az adott könyvről, íróról. De, ha az oldalamról írnál pár sort, annak is nagyon örülnék. (Lehet pozitív, vagy negatív vélemény is, szívesen fogadom az építő jellegű kritikákat is) Viszont a kommented végén mindenképpen jelezd, hogy a raflecopterben milyen néven szerepelsz, így fogom tudni, hogy valóban teljesítetted a feladatot! A további mezők kitöltése nem kötelező, azok kitöltésével több esélyed lesz a nyerésre.

 Facebook oldalaknál (az oldalé, a könyv sorozaté, és a kiadóé) nem elegendő csak látogatni az oldalt, hanem like-olni is kell őket. Amennyiben más néven like-olsz, és más néven vagy bejelentkezve a Rafflecopter-ben, akkor azt kérlek jelezd kommentben is!

 Az oldal megosztása mezőben főként facebook (nyilvános) megosztási linkeket fogadok el, ez a megosztás lehet az oldalam, a nyereményjáték bejegyzése (vagy bármelyik neked tetsző bejegyzés) , vagy akár facebook oldalam. Újabb lehetőségetek a megosztásra naponta van. Azért remélem mindenki normál keretek között hirdeti majd az oldalt.

 Az utolsó két lehetőség pedig két közösségi oldalon (moly.hu, instagram) való követés. Értelemszerűen megjegyzésként a saját profilod linkjét kell megadnod ahhoz, hogy érvényes legyen a jelentkezésed.

 A játék 2015.05.01-ig tart, és egy szerencsés nyertes kapja meg a könyvet! (Minden jelentkezést leellenőrzök!!) A nyereményt személyesen is át lehet venni, de természetesen postázásra is van lehetőség, viszont csak Magyarországi lakcímre vállalom a postázást.
 Sok szerencsét mindenkinek!

Üdvözlettel: Uszáma.

a Rafflecopter giveaway

44 Megjegyzések

  1. Szia! Most találtam a molyon keresztül az oldaladra, nagyon szuper, és felkeltette az érdeklődésemet az írásod a Cleadur iránt :) a molyon enkrítis89-névvel követlek, a facebookon pedig Peni Peni a nevem-a dobozkában is. remélem még sokáig fennáll az oldalad, egy biztos, én többször is benézek ide, mert nagyon jók az írásaid, üdv: Enikő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen a dicséretet, igyekszem minél tovább, és minél érdekesebb bejegyzésekkel, játékokkal szolgálni a közeljövőben is. Örülök, hogy jelentkeztél, a jelentkezéseddel pedig minden rendben. Sok sikert! ;)

      Törlés
  2. Szia Evelin Kiss néven vagyok benne a játékba molyon ewy0627 néven követlek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm jelentkezésed, mindent helyesen töltöttél ki, így már csak a szerencsén múlik, hogy neked küldjem a nyereményt.

      Törlés
  3. Szia!

    Én is a Molyon találkoztam veled :) és örülök neki.
    A nyereményjátékodra azért figyeltem fel, mert már régóta vadászok erre a könyvre, mert az eddigiek során csupa jót olvastam róla és már nagyon kíváncsi vagyok rá.
    Az írásaidat (néhányat már olvastam) eléggé közvetlennek tartom. Szóval olyan, mintha szemtől szembe beszélgetnék ill jelen esetben mesélnél a könyvről.
    És remélem, hogy hamarosan olvashatok James Dashner Halálkúrájáról is (az első két részt imádtam). :)

    Molyon Anikó_Kádár a nevem.

    Üdvözlettel, Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Először is köszönöm, hogy írtál, és nagyon örülök, hogy így látod. A Halálkúráról pedig tényleg hamarosan írok, ugyanis már leadtam a rendelést, és ha minden jól megy, akkor jövőhéten már olvashatom is.
      A jelentkezésed tökéletes, sok szerencsét! ;)

      Törlés
  4. Helló :)
    Úgy tűnik, nem én vagyok az első, akit a moly hozott ide. (meg a kíváncsiság)
    Az írásaidat azért szeretem olvasni, mert olyan közvetlen, laza stílust üt meg, amit nagyon kedvelek. Remélem, sokat hallunk még felőled!
    Shophie Taylor néven voltam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon örülök, hogy így gondolod. Igyekezni fogok, hogy minél többet "hallhassatok" még rólam az oldal kapcsán.
      Jelentkezésed köszönöm, mindent jól töltöttél ki, úgyhogy már csak szerencse kérdése, hogy esetleg te nyerd meg a könyvet. Én mindenesetre neked is szurkolok! ;)

      Törlés
  5. A dobozban Kitti Vajda néven szerepelek, és így lájkoltam Facebookon az oldaladat is. :)

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    A molyon keresztül találtam rá a blogodra, épp most, de tetszett a bejegyzésed, úgyhogy tuti, hogy még többet fogok itt böngészni.
    Vivien Kucsora néven jelentkeztem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm jelentkezésed, mindent helyesen töltöttél ki, úgyhogy már csak a szerencsén múlik a dolog. ;)

      Törlés
  7. Szia! Most találtam a molyon keresztül az oldaladra. A molyon nicky_666 névvel követlek és a Rafflecopter-ban Nikolett néven, instagrammom nincs így azt kihagytam. Tetszett az írásod úgyhogy tuti, hogy még visszanézek ide. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, minden kitöltött feladat hibátlan. Már csak a pénteket kell megvárnod, hogy kiderüljön te vagy-e a szerencsés. ;)

      Törlés
  8. Halihooo! Cersei vagyok a moly.hu-ról! Most, a nyereményjáték által találtam ide, a blogodra, s meg kell mondjam, hogy nagyon tetszik! :D Valószínűnek tartom, ezután rendszeres látogatód maradok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Minden tökéletesen kitöltve! ;)
      Örülök, hogy így látod, szívesen látlak itt máskor is.

      Törlés
    2. Megint jöttem, kutakodom picit! :D

      Törlés
  9. Annyira örülök ennek a játéknak, már régóta szeretném ez a könyvet, remélmem most szerencsém lesz.:) (Márton)

    VálaszTörlés
  10. Szia, a játék miatt találtam az oldalra. Az az igazság, hogy ezt a blogot is felveszem a többi közé, mert tetszik, az ahogyan kifejted véleményed. Köszönöm az élményt :) (Facebookos bejelentkezés; email: szivibaba@tvn.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én köszönöm a kommented, pénteken minden kiderül! ;)

      Törlés
  11. Szia! Figyelemfelkeltő az értékelésed a Dobszó a ködben című könyvről. Alapvetően nyitott vagyok friss, fiatal magyar írok könyveire, így ez is felkeltette az érdeklődésem.
    A mlyon Vascello, a facebookon Biró Andrea, az instagrammon birandrea88 néven követlek, a Raffle dobozban pedig a Biró szerepel az azonosításánál. Remélem szerencsével járok. Máskor is benézek majd ettől függetlenül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andrea! :)
      Örülök, hogy jelentkeztél, remélem szerencsésen zárul számodra a játék. Én mindenesetre szurkolok, és köszönöm kommented! ;)

      Törlés
  12. Szia! Nagyon érdekesek az írásaid. Engem is a kíváncsiság hozott ide és az,hogy érdekel ez a játék,mert egy ideje szeretném el olvasni a megnyerhető könyvet. Timesz néven szerepelek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm jelentkezésed, minden tökéletes. Sok szerencsét! ;)

      Törlés
  13. Szia! Molyról találtam ide és nagyon tetszik a blog. A könyvet a könyvfesztiválon láttam meg és a borító alapján azonnal megtetszett. Utánanéztem a véleményeknek és rögtön felkerült a kívánságlistámra is :) Nagyon szeretném elolvasni a lányommal együtt.
    Molyos nevem Gerencsér_Anita79, facebookos Gerencsér Anita.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök, hogy tetszik a blogom. A könyv borítója nekem is nagyon tetszik, sőt... A második kötet borítója még jobban tetszik. :)
      Szurkolok nektek, hogy teljesüljön az olvasás! ;)

      Törlés
  14. Szia! a Moly nyerj könyvet zóna kalauzolt a Te oldaladra! Igazán stílusos és ez már elég ahhoz, hogy itt tartson! :D Nem is beszélve a témájáról! :) A dobozkában Aravis vagyok, dovorava@ freestart.hu mail címmel)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy itt vagy. Mivel mindkét kötelező feladatot teljesítetted, így te is jó esélyekkel indulsz a pénteki sorsoláson. Sok sikert! ;)

      Törlés
  15. Szia!
    Az előző jelentkezőkhöz hasonlóan én is a molyról találtam ide, és nagyon köszönöm a lehetőséget a játékra! :)
    Most pedig körül is böngészek :)
    Üdv,
    Horváth Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi! :)
      Örülök, hogy idetaláltál. Sok szerencsét! ;)

      Törlés
  16. Szia. Én is a moly oldalon láttam a bejegyzésed így találtam meg a blogod. Ami elsőre nagyon tetszett. Már több bejegyzésed is elolvastam mert sok közös kedvenc könyvünk van így érdekelt más véleménye is róla. ( én is akarok Pippa Kenn filmet :D ) Köszönöm a nyereményjátékot ezt a könyvet nagyon el szeretném olvasni, tetszett az értékelésed :)

    Üdvözlettel: Ternyik Vanessza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm kommented, örülök, hogy így látod. (Tényleg sok közös kedvencünk van, molyon vissza is követtelek.) :D
      Egyébként mindent tökéletesen kitöltöttél, így nagy esélyekkel indulsz a pénteki sorsoláson. Hajrá! ;)

      Törlés
    2. Rendben, köszönöm :) és köszi a követést is :D

      Törlés
  17. Hello!

    Én is a molyon keresztül találtam rá erre a blogra. Külön öröm, hogy van Book Haul része is. Érdekes, hogy kinek milyen könyvek tetszenek illetve jó ötlete is meríteni belőlük. No meg nem érzem magam furán, ha egy hónapban kb. 12 könyvet szerzek meg :D
    Csak így tovább :D
    A nyereményjátékban Kenessey néven regeltem, a molyon pedig Zoárd-ként követlek.

    Üdv.:
    Zoárd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Hehe, én is imádom a Book Haul-okat, hasonló okokból, mint te, no meg olyan jól meg tudjuk magyarázni, hogy mit miért szereztünk be, hogy az már művészet! :D Egyébként pedig pont most került fel a legújabb, úgyhogy "kérésed számomra parancs". :P
      Köszönöm a jelentkezésed, minden király, mindjárt sorsolás. Sok szerencsét! ;)

      Törlés
  18. Szia! Én is a molyon keresztül találtam meg a blogodat. Mindig örülök, ha találok valakit, aki szeret írni a könyvekről, ráadásul véleményét hosszan fejti ki.Én is szoktam írni azokról a könyvekről, amiket elolvastam, de én kicsit másképp, és nem blogolok, hanem magazint szerkesztek, de a lényeg ugyanaz. :) A blogod könnyen átlátható, a színekkel sincsen probléma, egyszerű, de jó :)
    Molyon Cetti94 néven követlek, A játék más feltételeit pedig Lukács Bettina Nikolett néven teljesítettem (kivétel: az Instagram, mert ott nem vagyok fent, és a megosztás, mert bár megoszottam, annak külön a linkjét nem tudom hozni. (lehet. hogy én vagyok a béna :D ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök, hogy idetaláltál. Tök jó, hogy ilyenformában írsz a könyvekről, már én is gondolkodtam, hogy írjak szubjektív könyvbemutatókat, és esetleg elküldjem valamilyen internetes magazin részére, no de a nyomtatott forma még izgalmasabb.
      Köszönöm kommented, mindent helyesen töltöttél ki, holnap pedig sorsolás. Sok sikert! ;)

      Törlés
  19. A Liliom Kora nagyon elnyerte tetszésemet, s mivel Dorkának jutott a Cleadur, én is megpróbálkozom egynek megszerzésével (remélem ez is minimum olyan szexi) :D
    (egyébként e-mail címmel regisztráltam, mert a facebookot valamiért nem engedte)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyedül az instagram regisztráció nem sikerült, mivel olyanom nincsen :( (illetve működő mobilnetem se, amivel most tudtam volna regisztrálni)

      Törlés
    2. Szia! :)
      Örülök, hogy jelentkeztél, mindent helyesen töltöttél ki, már csak a szerencsén múlik, hogy tied lesz-e a könyv.
      (És köszi az összes kommentet :D külön örülök az utolsónak, ahol kiderült első kommented eleje nem nekem szól, már erősen gondolkodtam, hogy honnan kellene ismernem Dorkát... :P )

      Törlés
  20. Kezdek kicsit személyiséghasadásossá válni a sok saját magamnak adott válaszommal, de egy kis értelmezési segítség: az első komment bizonyos mondatai egész konkrétan a szerzőnek szóltak.

    VálaszTörlés
  21. Szia! Begépeltem az előbb egy egész hosszú kommentet, amit elküldéskor kitörölt a textbox, úgyhogy csak röviden :D
    A nyereményjáték kapcsán találtam rád, így sokat még nem tudok nyilatkozni, de tetszenek a letisztult formák, színek, a választott könyvek. Annyi javaslatom lenne (tapasztalatból mondom), hogy kb 3 bekezdésenként vagy szúrj be egy képet vagy hagyj egy kis térközt, mert a hosszú egybefolyó szöveget nem sokan olvassák el :) Csak így tovább! Gyimesi Berni (gyberna) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm, te vagy az első akitől építő jellegű kritikát kaptam. A legújabb bejegyzéseimben már külön szedtem a nagyobb bekezdéseket, de a régebbi értékeléseknél még nem tettem meg, így köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmem. Igyekszem mihamarabb pótolni.
      Tényleg nagyon köszönöm! :)

      Törlés